dilluns, 12 de gener de 2009

1.700 milions de pessetes per a gats i gossos

L’Ajuntament de Barcelona invertirà a Sarrià gairebé 1.500 milions de les antigues pessetes per construir una residència a tocar del Parc de l’Oreneta per a 500 gats i gossos abandonats. És a dir, una inversió de 3 millions de pessetes per animal.
L’anunci d’aquest nou “equipament” contrasta amb les recents informacions publicades als mitjans de comunicació respecte a la poca inversió que en serveis socials i equipaments públics en general destina l’Ajuntament de la ciutat als habitants i contribuents de Sarrià-Sant Gervasi. (vegeu pàgina 15)
Potser amb la intenció d’intentar desmentir el que diuen les fredes dades estadísitiques, la regidora de Medi Ambient, Imma Mayol, ha triat Sarrià per ubicar aquesta santuari de l’animalada.
Es tracta d’una residència per a gats i gossos abandonats donat que l’existent a l’Arrabassada està plena a vessar després que es decretés el no sacrifici d’aquests animals abandonats que fins fa pocs anys alimentaven els lleons, tigres i altres animals del zoològic.
La inquietud ha aparegut als centres escolars de l’entorn. Tot i les promeses d’insonoritat (deu ser una de les raons del pressupost estratosfèric) hi ha dubtes que això sigui així. Solament cal anar a la gossera privada existent al Peu de Funicular del Tibidabo per comprovar quina és la repercusió acústica i el concert de udols que cada dia cal suportar.