divendres, 12 de desembre del 2008

Els grafitters segueixen embrutant

Els grafitters segueixen amb la seva obsessió destructiva. La ciutat de Barcelona, Sarrià també, està sotmesa a la dictadura de la brutícia sensa que l'Ajuntament presenti cap mena de resposta, al menys resposta que sigui efectiva. Ahir al matí Sarrià, a tocar del carre Miquel i Planas va aperèixer aquesta nova agressió visual.

dimecres, 10 de desembre del 2008

La nit de Sarrià, nadalenca

Des de mitjans de novembre alguns carrers de Sarrià gaudeixen de les tradicionals llums nadalenques. Se centren especialment en el carrer Major, fins arribar al carrer Santa Magadalena Sofia i en la mateixa Plaça de Sarrià. L'Associació de Comerciants és l'entitat responsable en la instal·lació de les llums que ens acompayaran fins passat Reis.

Robatori nocturn al mercat municipal

El passat dia 4 de desembre es va produir un robatori al mercat municipal de Sarrià que va afectar vàries parades. Els diners i en un cas una televisió van ser els objectes robats pels lladres que no van necessitar forçar la porta per poder accedir a l’interior del recentment mercat remodelat. El robatori va tenir lloc per la nit.

La manca de senyals de forçament fa témer de que els lladres van fer servir les claus per poder perpetrar el delicte múltiple. No es va trobar cap trencament de vidres o altre símptoma que faci sospitar que l’entrada s’hagués produït de manera més violenta. Alguns dels propietaris del mercat consideren que cal canviar les claus del recinte per evitar nous ensurts.