dilluns, 15 de desembre del 2008

Foc okupa al carrer Nou de Sta Eulalia



Fa pocs dies va haver-hi a Sarrià un foc a un habitatge. Va ser al carrer Nou de Santa Eulàlia. El foc va ser espectacular i va provocar una forta alarma entre els veïns que van haver de sortir per cames davant les espectaculars flames. A la fotografia cedida per un veï a l'AV de Sarrià es pot observar les "bombones de gas al balcó de l'habitage del costat. Els bombers, pagats per tots els ciutadans van haver d'actuar per evitar una desgracia a Sarrià.
Es dona la circumstància que aquest habitatge està "okupat" ilegalment per un grup d'okupes que pel que sembla no saben que no és gaire saludable anar a dormir amb el cigarret encés i amb estat boirós. Com tampoc saben que pel carrer, l'ordenaça diu que els gossos han d'anar lligat i no es poden defecar on volen com fan des de que s'han instal·lat al barri. Són nous veïns amb indulgència absoluta per part de les autoritats que no acaben de saber que fer davant dels que es troben fora de la llei.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Es tracta del carrer Santa Eulàlia, 12? Podries dir-me en quines dates ha estat okupada la casa, si tens més dades d'okupes desallotjades al barri, t'agrairia també la informació.

Per si vols saber qui t'ha escrit, visc sense pagar-li a la propietat que va començar un procés d'expulsió de veïns amb mobbing per tal de construir un hotel, i des del moment que les persones joves que habitem l'edifici vam entrar els antics veïns han pogut seguir residint en les cases amb normalitat.

Si vols veure el resultat de les investigacions que faig, les quals van encaminades a obligar als propietaris dels edificis buits a posar-los en lloguer (n'hi ha és de 3.500.000 en tota Espanya) i si es posessin en lloguer els preus baixarien segur. Pots consultar la secció de mapes del meu bloc.

http://4t2a.blogspot.com/search/label/mapa